Op zoek naar kleur?
bel
0522-468610
06-41171304

Schilder voor bedrijfspanden

Of het nu gaat om onderhoud of een grootschalige verbouwing, vaststaat dat u het schilderwerk wilt overlaten aan een professional. Ik heb oog voor zowel de uitstraling als de kwaliteit op de lange termijn.

Onderhoud
Van de jaarlijkse schoonmaakbeurt tot een grote schilderklus, op het gebied van onderhoudService en onderhoud kan ik u op verschillende vlakken ondersteunen. Vanuit mijn jarenlange ervaring weet ik wat uw pand nodig heeft. En betreft het een grote klus, dan doe ik een beroep op mijn team van specialisten.

Verbouw en nieuwbouw
Bent u bezig met de verbouw of nieuwbouw van uw pand? En nadert de datum van verhuizing voor uw gevoel veel te snel? Als een van de laatste schakels in het proces pak ik het schilderwerk efficiƫnt op. Ik luister naar uw wensen, werk netjes en houd me aan de planning. Qua uitstraling is alles mogelijk. Zelfs uw huisstijltinten bevinden zich in ons kleurenpalet.

Afspraak maken
Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijfspand bespreken? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Ik kom graag een keer bij u langs.

Ieder bedrijf zijn eigen kleur!
Ieder bedrijf zijn eigen kleur!
Ook voor glas bent u bij Schildersbedrijf Tissingh aan het juiste adres!
Ook voor glas bent u bij Schildersbedrijf Tissingh aan het juiste adres!
ontwerp en realisatie the webhouse | privacy verklaring